Totul despre
Picătura®

Pentru ca Picătura® să-și păstreze întotdeauna eficacitatea și pentru a avea o excelentă experiență de utilizare, este important să știi cum, pe ce obiecte și pe ce fel de materiale să o folosești. Îți vom împărtăși în cele ce urmează toate cunoștințele ce-ți vor fi necesare.

Pentru a deschide pentru prima dată tubul de Picătura®, trebuie să înșurubezi ansamblul capac-vârf de aplicare pe tub până când membrana sigiliu a acestuia este perforată, având grijă să nu deformezi tubul, evitând astfel împroșcarea cu adeziv.

Aplicând o cantitate mai mică, potrivită cu mărimea suprafeței ce trebuie lipită, vei obține o lipitură mai bună și o întărire mai rapidă.

Este recomandabil să nu supui reparația la solicitări înainte de a trece o (una) oră de la realizarea lipirii.

Nu uita că Picătura® nu aderă pe materiale provenite din procesarea parafinei (polietilenă și polipropilenă), pe cauciuc EVA și nici pe suprafețe teflonate sau siliconate.

Picătura® este ideală pentru lipirea pieselor ce se îmbină perfect, nu are capacitate de umplere a spațiilor libere și a materialului lipsă.

Picătura® prezintă rezistența maximă la temperatura camerei (aprox. 20 °C) și rezistă până la 60 °C în funcție de aplicație.

Picătura® nu este inflamabilă.

Picătura® nu rezistă expusă la flacără directă.

Dacă dorești să utilizezi Picătura® pentru a lipi suprafețe mai mari, trebuie să aplici picături la 2 cm între ele, întotdeauna doar pe una din părțile ce urmează a fi lipite.

Dacă Picătura® se vărsă în timpul utilizării, șterge imediat cu acetonă suprafața afectată. Înainte de a utiliza acetona, verifică într-o zonă puțin vizibilă dacă solventul nu dăunează suprafeței.

Amintește-ți să nu încerci niciodată folosirea tubului de Picătura® dacă vârful este înfundat. Desfundă-l cu un ac având grijă ca în acest timp vârful de aplicare să nu fie îndreptat către corpul tău

Pentru a prelungi durata de viață a produsului, ține-l bine închis într-un loc răcoros și uscat și, dacă este posibil, în poziție verticală. Păstrează curat vârful aplicatorului ștergându-l cu o cârpă sau cu o hârtie absorbantă uscată, după fiecare utilizare.

Dacă ți-ai murdărit mâinile cu Picătura®, îți recomandăm să te speli cu apă caldă din abundență, îndepărtând adezivul întărit cu ajutorul unui abraziv ușor (de tip piatră ponce sau piatră chinezească) sub jetul de apă. Apoi aplicați apoi o cremă hidratantă, protectoare, pentru a înmuia pielea.

Dacă Picătura® a intrat în contact cu ochii, nu închide pleoapele, spală-te cu apă caldă din abundență și consultă imediat un medic oftalmolog.

Picătura® nu este aprobată pentru uz medical sau veterinar, prin urmare, nu recomandăm utilizarea sa pe corpul uman sau al animalelor sau la repararea dispozitivele dentare.

Iată tot ceea ce poți lipi cu Picătura®!